[Back Homepage] [Konica Minolta]

eCON > NastaveníPodmínky pro ochranu osobních údajů

The shop is closed. Your orders will not be processed.

Konica Minolta Slovenija, d.o.o., Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana 
(zadnja sprememba: 24. april 2018)

 

Zaščita in varnost osebnih podatkov sta za nas izjemno pomembni komponenti. Kot taki predstavljata osrednji del našega procesa skladnosti poslovanja. To velja tudi za varstvo podatkov povezanih z uporabo naše spletne strani, o katerem vas želimo obvestiti v nadaljevanju.

 

  1. Zbiranje in obdelava podatkov

Ko uporabljate našo spletno stran, brez vašega soglasja ne zbiramo nobenih osebnih podatkov. Za izboljšanje naše spletne strani zbiramo le določene podatke o komunikaciji in uporabi, ki jih ni mogoče izslediti nazaj do določenega posameznika.

 

  1. Zbiranje in obdelava osebnih podatkov

Nekatere storitve, ki jih ponujamo na naši spletni strani, je mogoče zagotavljati le, če vas lahko kontaktiramo (npr. zahteve za dodatne informacije o produktih ali naročilo storitev). V zvezi s tem je možnost uporabe teh storitev odvisna od tega, kako nam dajete določene osebne podatke (kontaktne podatke). Podatke zbiramo, uporabljamo in obdelujemo le v obsegu, ki je potreben za zagotavljanje ustrezne storitve. Podatkov ne uporabljamo ali obdelujemo na noben drug način, razen če je to dovoljeno v skladu z zakonskimi določili ali ste se izrecno strinjali s tem. Soglasje za uporabo osebnih podatkov lahko kadar koli prekličete. Za preklic soglasja se prosimo obrnite na kontaktno osebo navedeno v členu "6. Kontakt".

 

Aplikacije lahko prenesete na pod-domeni "evolution.konicaminolta.eu". Za prenos aplikacij se morate za to najprej registrirati na "bizhub evolution" portalu. Podatki bodo zbrani v okviru postopka registracije in bodo obdelani za pripravo prijave: naslov podjetja, status stranke, naslov, ime in priimek, številka telefona in telefaksa, e-poštni naslov. Če ste se izrecno strinjali s tem, bo vaš e-poštni naslov uporabljen tudi za pošiljanje obvestil tržne narave.

 

Da bi izboljšali in vašim potrebam prilagodili komunikacijo z vami, zbiramo osebne podatke na "ecm.konicaminolta.si" portalu. Naš namen in cilj je, da vam zagotovimo najbolj zanimivo tržno vsebino o Konica Minolta rešitvah, ki jih oblikujemo glede na vaše potrebe in vaš profil. Zato hranimo podatke, kot: ime, priimek, e-poštni naslov, ime podjetja, naslov podjetja, telefonska številka, velikost podjetja, industrija, naziv delovnega mesta, delovna vloga. Uporabniško izkušnjo želimo izboljšati tudi tako, da spremljamo vedenje uporabnikov na podlagi poslanih e-poštnih sporočil in obnašanja/potovanja uporabnika na "ecm.konicaminolta.si" portalu.

 

Zagotavljamo vam, da bomo te podatki uporabili izključno za ustvarjanje uporabniških profilov in jih ne bomo delili z zunanjimi fizičnimi in/ali pravnimi subjekti in jih ne bomo tržili.

 

  1. Zbiranje in obdelava podatkov o komunikacijah in uporabi

3.1 Pravilnik o zasebnosti za uporabo storitve Google Analytics

Ta spletna stran uporablja funkcije storitve Google Analytics za spletno analitiko. Ponudnik je Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043, ZDA.

 

Google Analytics uporablja tako imenovane »piškotke«. To so besedilne datoteke, ki so shranjene v računalniku in omogočajo analizo uporabe spletne strani. Podatki, ki jih o vaši uporabi te spletne strani ustvari piškotek, se običajno prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in tam shranijo.

 

Če želite več informacij o ravnanju z uporabniškimi podatki storitve Google Analytics, obiščite Googlov pravilnik o zasebnosti: support.google.com/analytics/answer/6004245

 

Vtičnik brskalnika
Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da prilagodite nastavitve programske opreme brskalnika; Vendar pa bi radi poudarili, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti izkoristiti vseh funkcij naše spletne strani. Googlu lahko preprečite zbiranje in obdelavo podatkov (vključno z vašim IP naslovom), povezanim z vašo uporabo spletne Strani (vključno z vašim IP naslovom), ter obdelavo teh podatkov s strani Googla, tako da prenesete in namestite vtičnik za brskalnik, ki je na voljo na povezavi: tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Protislovje proti zbiranju podatkov
Zbiranje svojih podatkov storitve Google Analytics lahko preprečite s klikom na povezavo: tools.google.com/dlpage/gaoptout in onemogočite nastavitve piškotka na način, da preprečuje zbiranje podatkov ob prihodnjih obiskih te spletne strani.

 

IP anonimizacija
Na tej spletni strani uporabljamo funkcijo »Aktivacija IP anonimizacije«. V državah članicah Evropske Unije ali v drugih državah pogodbenicah Sporazuma o Evropskem Gospodarskem Prostoru, bo to že prej zmanjšalo vidnost vašega IP naslova. Samo v izjemnih primerih bo celotni IP naslov prenesen na Googlov strežnik v ZDA in tam okrajšan. Google bo v imenu upravljavca te spletne strani uporabil te podatke za ovrednotenje uporabe spletne strani, za zbiranje poročil o dejavnostih spletne strani in za zagotavljanje drugih storitev, povezanih z uporabo spletne strani.

 

3.2 Pravilnik o zasebnosti za uporabo Google Adsense

Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov od Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja piškotke, besedilne datoteke, ki so shranjene v računalniku in lahko analizirajo, kako uporabniki uporabljajo spletno stran. Google AdSense uporablja tako imenovane spletne svetilnike (nevidne slike). S temi spletnimi svetilkami se informacije lahko ocenijo kot promet obiskovalcev na teh straneh.

Informacije, ki jih ustvarijo piškotki in spletni svetilniki na tej spletni strani (vključno z vašim IP naslovom), ter dostavo oglasnih formatov se posredujejo Googlovemu strežniku v ZDA in shranijo tam. Te informacije lahko Google posreduje kateremu od Googlovih izvajalcev. Google vašega IP-naslova ne bo povezal z nobenimi drugimi podatki, ki jih morda ima o vas.

Uporabo piškotkov lahko zavrnete z izbiro ustreznih nastavitev v vašem brskalniku, vendar opozarjamo, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo vaših podatkov s strani Googla na zgoraj opisani način in za zgoraj navedene namene.

 

3.3 reCaptcha

Na tej spletni strani uporabljamo storitev reCAPTCHA, ki jo zagotavlja Google Inc. (»Google«), da bi zaščitili vaše podatke, ki jih pošiljate preko obrazcev. Ta vtičnik preveri ali ste oseba zato da prepreči, da bi nekatere funkcije spletne strani uporabljali nepooblaščeni "boti". Poizvedba preko tega vtičnika vključuje pošiljanje IP naslova in morda drugih podatkov, ki jih Google potrebuje za storitev Google reCAPTCHA. V ta namen bo vtičnik Googlu sporočil in uporabil vaš vnos. Vendar pa je vaš IP naslov v državah članicah Evropske Unije ali v drugih državah, ki so podpisnice Sporazuma o Evropskem Gospodarskem Prostoru, pred tem Google že odstranil in je kot tak anonimiziran. Samo v izjemnih primerih je poln IP naslov lahko prenesen na Googlov strežnik v Združenih državah in tam okrajšan. Google bo v imenu operaterja te spletne strani uporabil te podatke za oceno vaše uporabe te storitve. IP naslov, ki ga je posredoval reCaptcha vaš spletni brskalnik, ne bo združen z drugimi podatki iz Googla.

 

Za to zbiranje podatkov veljajo predpisi o varstvu podatkov Googla (Google Inc.). Če želite več informacij o Googlovem pravilniku o zasebnosti, obiščite spletno

mesto: www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Z uporabo storitve reCAPTCHA soglašate z obdelavo vaših podatkov s strani Googla na zgoraj opisani način in za zgoraj navedene namene.

 

3.4 Uporaba storitve Piwik

Ta spletna stran uporablja storitev Piwik, ki je odprtokodna programska oprema za statistično analizo informacij o dostopu obiskovalcev. Piwik uporablja piškotke, ki so besedilne datoteke, ki so shranjene v računalniku in omogočajo analizo vaše uporabe spletne strani. Informacije, ki jih ustvari piškotek o vaši uporabi te spletne strani, so shranjene na strežniku ponudnika v Nemčiji. IP naslov se anonimizira takoj po obdelavi in ??pred shranjevanjem. Če želite preprečiti namestitev piškotkov, to storite preko ustreznih nastavitev v programski opremi vašega spletnega brskalnika; vendar pa želimo poudariti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti izkoristiti vseh funkcij te spletne strani. To lahko naredite tukaj.

 

3.5 Uporaba storitve Adobe Analytics (Omniture)

Da bi prilagodili zasnovo naše spletne strani v skladu z vašimi potrebami, pod psevdonimom uporabljamo uporabniške profile z uporabo storitve Adobe Analytics (Omniture). Adobe Analytics uporablja piškotke in sledilne pike, ki se običajno prenesejo na strežnik Adobe in tam shranijo. Ker smo na strežniku aktivirali anonimizacijo naslovov IP, se procesi zaznavanja geolokacij in meritev dosegajo le z uporabo IP naslovov, pri katerih je zadnji oktet padel. Soglasje ustvarjanje in uporabo psevdonimiziranih profilov, lahko z deaktiviranjem uporabe analize s strani Adobe, prek sledeče povezave prekličete kadarkoli: http://www.adobe.com/de/privacy/opt-out.html

 

3.6 Podatkovna zaščita za uporabo Facebook vtičnikov (gumb "Všeč mi je")

Na naših straneh so vključeni vtičniki socialnega omrežja Facebook, ponudnika Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, ZDA. Facebook vtičnike lahko prepoznate po Facebook logotipu ali kot "Všeč mi je" gumbu na naši spletni strani. Pregled Facebook vtičnikov najdete tukaj: developers.facebook.com/docs/plugins/

 

Ko obiščete naše strani, vtičnik ustvari neposredno povezavo med brskalnikom in strežnikom Facebook. Facebook bo obveščen, da ste obiskali našo spletno stran z vašim IP naslovom. Če kliknete Facebook gumb »Všeč mi je«, medtem ko ste prijavljeni v svoj Facebook račun, lahko vsebino naših strani povežete s svojim Facebook profilom. To omogoča Facebooku, da poveže obisk naših strani z vašim uporabniškim računom. Poudariti želimo, da kot ponudnik naše spletne strani od Facebooka ne dobivamo nobene informacije o vsebini prenesenih podatkov, kot tudi o njihovi uporabi. Za več informacij si oglejte izjavo o zasebnosti Facebooka na naslovu: https://www.facebook.com/about/privacy/update.

 

Če ne želite, da Facebook poveže obisk naših strani z vašim Facebook uporabniškim računom, se odjavite z vašega Facebook uporabniškega računa.

 

3.7 Merjenje konverzij s Facebook Pixelom

Z vašim privoljenjem uporabljamo "akcijski pixel" od Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ZDA ("Facebook"). Lahko ga uporabljamo za sledenje uporabnikov, ki so videli ali kliknili na naš Facebook oglas. To nam omogoča spremljanje učinkovitosti oglaševanja na spletu (upraba za statistične in tržne raziskave). Tako zbrani podatki so za nas anonimni, tj. ne vidimo osebnih podatkov posameznih uporabnikov. Vendar pa lahko Facebook te podatke shrani in obdeluje, o čemer vas bo po našem vedenju tudi obvestil. Facebook lahko te podatke poveže z vašim Facebook računom in v skladu s Facebook pravili te podatke uporablja tudi lastno oglaševanje (več na https://www.facebook.com/about/privacy/update). Facebooku in njegovim partnerjem lahko omogočite, da oglase vključijo in/ali izključijo. V ta namen se lahko na vašem računalniku shrani piškotek.

 

To privolitev lahko dajo le uporabniki starejši od 13 let. Če ste mlajši, prosimo prosite za nasvet vašega zakonitega skrbnika.

 

3.8 Izjava o varovanju zasebnosti za LinkedIn

Naša spletna stran uporablja funkcije omrežja LinkedIn. Ponudnik je LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, ZDA. Povezava s strežniki LinkedIn je oblikovana za vsak dostop do našega spletne strani, ki vključuje funkcije od LinkedIn. LinkedIn je obveščen, da ste obiskali našo spletno stran s svojim IP naslovom. Če kliknete gumb "Priporoči" in ste prijavljeni v vaš LinkedIn račun, lahko LinkedIn poveže obisk naše spletne strani z vami in vašim LinkedIn uporabniškim računom. Obveščamo vas, da kot upravljavec te spletne strani nismo seznanjeni z vsebino podatkov, ki se posredujejo na LinkedIn ali kako se ti podatki nadalje uporabljajo.

 

Več o tem lahko preberete naslovu: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

 

3.9 Izjava o varovanju zasebnosti za Twitter

Na naši spletni strani so integrirane funkcije storitve Twitter. Funkcije ponuja Twitter Inc., Twitter, Inc. 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, ZDA. Z uporabo Twitterja in funkcije "Re-Tweet" se vaši obiski spletnih strani povežejo z vašim Twitter računom in postanejo vidni/znani drugim uporabnikom. Ti podatki se posredujejo tudi Twitteru. Obveščamo vas, da kot upravljavec te spletne strani nismo seznanjeni z vsebino podatkov, ki se posredujejo na Twitter ali kako se ti podatki nadalje uporabljajo.. Če želite več informacij, glejte http v izjavi o zasebnosti za Twitter: twitter.com/privacy 

Vaše nastavitve zasebnosti v vašem Twitterju uporabniškem računu lahko spremenite na: http://twitter.com/account/settings

 

3.10 Pravilnik o zasebnosti za YouTube

Naša spletna stran uporablja vtičnike od Googlove spletne strani YouTube. Stran upravlja YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, ZDA. Če obiščete eno od naših spletnih mest, ki omogočajo YouTube storitve, boste povezani z YouTub strežniki. Youtube strežnik je obveščen, katere od naših spletnih strani ste obiskali.

 

Če ste prijavljeni v vaš YouTube uporabniški račun, omogočite YouTube, da vaše vedenje pregledovanja spletnih strani preslika neposredno v vaš osebni profil. To lahko preprečite tako, da se odjavite iz svojega YouTube računa. Za več informacij o ravnanju z uporabniškimi podatki si oglejte YouTube  pravilnik o zasebnosti na: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy

 

3.11 Pravilnik o zasebnosti za uporabo Vimeo

Na naši spletni strani so vtičniki za video portal Vimeo od Vimeo, LLC, 555 West 18th Street, New York, New York 10011, ZDA. Vsakič, ko obiščete spletno stran, ki ponuja enega ali več video posnetkov Vimeo, se vzpostavi neposredna povezava med brskalnikom in strežnikom Vimeo v ZDA. Informacije o vašem obisku in vašem IP-naslovu se shranijo na tem strežniku.

 

Preko interakcije z Vimeo vtičniki (npr. s klikom na gumb za predvajanje) bodo poslani ti podatki v Vimeo in tam shranjeni. Če imate uporabniški račun Vimeo in ne želite, da Vimeo zbira vaše uporabniške podatke, se morate pred prijavo na to spletno mesto odjaviti v Vimeu. Pravilnik o zasebnosti za Vimeo z dodatnimi informacijami o zbiranju in uporabi vaših uporabniških podatkov s strani Vimeo je na voljo na: www.vimeo.com/privacy.

 

3.12 Politika zasebnosti za uporabo Marketo

Na naših spletnih straneh za zbiranje in shranjevanje podatkov za namene trženja in optimizacije, uporabljamo tehnologije od Marketo Inc, 901 Mariners Island Blvd. Suite 500, San Mateo, CA 94404, ZDA. Marketo uporablja piškotke za sledenje uporabe te spletne strani. Ti podatki se uporabljajo za sestavljanje profilov uporabe pod psevdonimom. Neznani obiskovalci so registrirani kot anonimni uporabniki. Podatke o zasebnosti podatkov in pravilih zbiranja podatkov od Marketa najdete na naslovu http://www.marketo.com/privacy.php.

 

3.13 Razkritje, brisanje, blokiranje.

Pravico imate do brezplačnih informacij o shranjenih osebnih podatkih, njihovega izvora in prejemnika, namenu obdelave podatkov in pravice popraviti, blokirati ali izbrisati te podatke. V ta namen in za nadaljnja vprašanja glede predmeta osebnih podatkov nas lahko kadar koli kontaktirate na naslovu navedenem v členu "6. Kontakt".

 

  1. Uporaba piškotkov

Da bi bila naša spletna stran privlačna za obiskovalce, da bi nudila čim boljšo uporabniško izkušnjo in bi omogočala uporabo določenih funkcij, na različnih straneh uporabljamo piškotke. To so majhne besedilne datoteke, ki so shranjene v vaši končni napravi. Večina piškotkov, ki jih uporabljamo, se izbrišejo na koncu vsake seje brskalnika (imenovan kot piškotki za sejo). Drugi piškotki ostanejo na vaši končni napravi in ??nam omogočajo, da lahko ob vašem naslednjem obisku določimo vaš brskalnik (trajni piškotki). Brskalnik lahko nastavite tako, da vas obvesti, ko shrani piškotke. Tako se lahko odločite, ali boste sprejeti piškotke od primera do primera (za vsako sejo posamezno), ali piškotkov ne boste sprejeli. Če se odločite, da ne sprejmete piškotkov, je lahko funkcionalnost naše spletne strani omejena.

 

  1. Pravica do informacij

Pravico imate kadar koli zahtevati informacijo o podatkih, ki jih imamo, ki se nanašajo na vas, o njihovem izvoru, prejemnikih in o namenu, za katerega so shranjeni. Za to se obrnite na kontaktno osebo, navedeno v členu "6. Kontakt".

 

  1. Kontakt

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z zasebnostjo podatkov, se lahko kadar koli obrnete na našega uradnika za zasebnost podatkov.

 

Ta oseba je:
Dr. Frederike Rehker
Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH
Europaallee 17, 30855 Langenhagen, Nemčija 
Telefon: +49 (0) 511 7404-0
E-Mail: dataprotection(at)konicaminolta.eu


eCON > NastaveníPodmínky pro ochranu osobních údajů

| Izjava o zasebnosti | Terms & Conditions statement

Verzija: 3.44.02   03.07.2020 11:03

©